مواد لازم برای 6 نفر
برنج |
8 پیمانه |
زرشک |
2 لیوان خیس خورده |
شکر |
یک قاشق غذا خوری |
زعفران آب کرده |
1 استکان |
روغن | به مقدار لازم |
کره | 25 گرم |
خلال بادام و بسته | (در صورت تمایل) جمعا نصف استکان |
پیاز داغ | 2 قاشق غذا خوری |
طرز تهیه :
برنج را با مقدار زیادی نمک و آب سرد به مدت حداقل 5 ساعت بگذارید خیس بخورد .
قبل از خیس کردن برنج بهتر است برنج را بدون اینکه زیاد با دست هم بزنید چند بار با آب سرد کامل بشوئید تا آب روی آن کاملا زلال شود و بعد نمک را اضافه کنید و بگذارید بماند .
برای خیس کردن برنج به مقدار زیاد ( بیش از 10 پیمانه ) بهتر است از سنگ نمک پیچیده شده لای تنظیف استفاده کنید.
ادامه مطلب
درباره این سایت