زرشک پلو

 

مواد لازم برای 6 نفر


برنج
8 پیمانه
زرشک
2 لیوان خیس خورده
شکر
یک قاشق غذا خوری
زعفران آب کرده
1 استکان
روغن به مقدار لازم
کره 25 گرم
خلال بادام و بسته (در صورت تمایل) جمعا نصف استکان
پیاز داغ 2 قاشق غذا خوری

 

 

طرز تهیه :

برنج را با مقدار زیادی نمک و آب سرد به مدت حداقل 5 ساعت بگذارید خیس بخورد .

 

قبل از خیس کردن برنج بهتر است برنج را بدون اینکه زیاد با دست هم بزنید چند بار با آب سرد کامل بشوئید تا آب روی آن کاملا زلال شود و بعد نمک را اضافه کنید و بگذارید بماند .

 

برای خیس کردن برنج به مقدار زیاد ( بیش از 10 پیمانه ) بهتر است از سنگ نمک پیچیده شده لای تنظیف استفاده کنید.

ادامه مطلب

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سفر Wearzius Norge بهانه ای برای زندگی اتوبار خاقانی وبلاگ آژانس طراحی و تبلیغات وینت Cassandra آرام ثبت شرکت